Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Riadne špinavý faul! Miesto toho, aby sklopil uši, ešte sa čudoval!
Zdielať na

Riadne špinavý faul! Miesto toho, aby sklopil uši, ešte sa čudoval!

DEVENTER / Kto urobí takýto faul, ten si rozhodne neváži zdravie súpera. Ktovie, či privodí takéto počínanie skrat, či frustrácia z vývoja zápasu, no príliš na ospravedlnenie to aj tak nie je. V Holandsku sa stal v uplynulom ligovom kole negatívnym hrdinom útočník Deventeru Jarchinio Antonia.

Tento rodák z Amsterdamu, ktorý reprezentuje (rovnako, ako bývalý Trenčan Gino Van Kessel) ostrovný štát Curacao, si poriadne poškodil svoju reputáciu v nadstavenom čase domáceho duelu s Twente Enschede.

Futbalisti Deventeru prehrávali 0:2 a bolo jasné, že bodovať nebudú. Kapitán hostí Stefan Thesker šiel pri rohovej zástavke do sklzu, aby odohral loptu, čo sa mu aj podarilo. Jarchinio Antonia prišiel neskoro. Neskoro na to, aby zasiahol loptu. No vzápätí urobil čosi nezmyselné. Vyskočil a oboma nohami dupol na ležiaceho súpera. Asistent rozhodcu bol blízko a hlavný ani chvíľu nelenil - ukázal mu červenú kartu. Previnilec sa čudoval, snažil sa ospravedlniť zvíjajúcemu sa protivníkovi a - opäť sa čudoval... Ktovie, či sa bude, aj keď mu vyrúbi trest holandská disciplinárka...

Súvisiace články