Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dve výhry 15000€! V bagančiach aj oranžových kopačkách
Zdielať na

Dve výhry 15000€! V bagančiach aj oranžových kopačkách

BRATISLAVA / Jeden z nových projektov riadiacej organizácie najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Únie ligových klubov (ÚLK) pod názvom "pätnásťtisícová strela".

ÚLK organizuje súťaž v spolupráci s marketingovou agentúrou U! Sports Slovakia a stávkovou kanceláriou Fortuna SK, a.s. v polčasových prestávkach stretnutí Fortuna ligy, už pozná svojich prvých víťazov. Predchádzajúcich 165 pokusov (11 zápasov, na každom štadióne traja súťažiaci, každý mal 5 pokusov, pozn.) od návštevníkov duelov a zároveň tipujúcich so zaregistrovaným tiketom bolo neúspešných. Až v 12. kole a pri polčasovej pauze sobotňajšieho stretnutia FC DAC 1904 Dunajská Streda - MŠK Žilina (0:6) sa na ihrisku v Senci usmialo šťastie na dvoch z troch súťažiacich, ktorí získali výhru 15-tisíc eur.

Vyžrebovaný prvý súťažiaci hráč netrafil. Po ňom si lopty na hranicu šestnástky postavil Csaba Hideghéthy zo Šamorína: prvé dve jeho strely nenašli cieľ, do tretice však trafil do koša zaveseného na brvne. "Tiket na zápas DAC - Žilina som podal v sobotu predpoludním a vzápätí som ho zaregistroval do súťaže. Pre istotu som si zobral so sebou aj moje oranžové kopačky. Keď ma vyžrebovali, skočil som pre ne do auta. Som veľmi šťastný, je fantastické, že sa mi podarilo vyhrať," tešil sa Cs. Hideghéthy. Nebol však jediný, kto uspel. Ako tretí išiel vyskúšať šťastie László Alex Pethö z Hornej Potône - a presne namieril hneď na prvý pokus. "Podarilo sa mi to v bagančiach. Pred odchodom na duel v Senci som povedal rodičom, že ak netrafím, zavesím kopačky na klinec. Som rád, že môžem pokračovať v kariére," uviedol aktívny hráč Hornej Potône, ktorá pôsobí v šiestej lige. Spomenuté duo vyhralo pätnásťtisícovú odmenu.

Projekt ÚLK "pätnásťtisícová strela" pokračuje, najbližšie sa súťažiaci predstavia v sobotu 22. októbra v 13. kole Fortuna ligy v polčasovej prestávke zápasu MFK Ružomberok - MŠK Žilina.

Súvisiace články