Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Piqué: Odchod Messiho by sa rovnal smrti môjho otca
Zdielať na

Piqué: Odchod Messiho by sa rovnal smrti môjho otca

BARCELONA / Obranný pilier španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Gerard Piqué vyhlásil, že ak by raz z tímu odišiel Argentínčan Lionel Messi, cítil by sa rovnako, ako keby zomrel jeho otec.

Dvadsaťdeväťročný rodák z Rosaria strávil v Barcelone celú seniorskú kariéru a stal sa jedným z najlepších hráčov všetkých čias. "Deň, keď by Lionel odišiel, by bol veľmi zvláštny. Podobalo by sa to situácii, keď umiera otec. Bolo by to pre všetkých veľmi ťažké a bolestivé. Leo je teraz s nami, ale jedného dňa tu nebude a my zostaneme úplne ´nahí´. Budeme musieť začať úplne od začiatku, aby sme znova vytvorili konkurencieschopné mužstvo," povedal Piqué pre jednu z televízií..

Manžel kolumbijskej speváčky Shakiry sa tiež domnieva, že Barcelona už v budúcnosti nikdy nebude mať generáciu hráčov, akú vytvorili odchovanci Messi, Xavi, Sergio Busquets, Carles Puyol, Andrés Iniesta a on sám. "Nedočkáme sa ďalšieho Messiho ani novej generácie, ako sme boli my. Nemyslím si, že sa tak stane, hoci by som si to želal," dodal Gerard Piqué.

Súvisiace články