Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vrásky trénera Kozáka. Proti Anglicku bez Kucku a Holúbeka
Zdielať na

Vrásky trénera Kozáka. Proti Anglicku bez Kucku a Holúbeka

TRNAVA / V drese slovenskej futbalovej reprezentácie sa v nedeľňajšom dueli s Anglickom (začiatok o 18.00 h SELČ v Trnave) v rámci kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska s určitosťou neobjaví duo Juraj Kucka a Jakub Holúbek.

Informoval o tom tréner SR Ján Kozák na sobotňajšej predzápasovej tlačovej konferencii.

"Kucka má narazené rebrá. Skúšal to v dvoch tréningoch a vydržal iba počas rozcvičky. Zdravotný stav mu nedovolí nastúpiť, mám preto o to väčší problém. Holúbek sa zranil v zápase Žiliny s Trenčínom. Lekári sa snažili, jeho stav sa zlepšil, ale na zápas to nestačí," vyhlásil 62-ročný rodák z Matejoviec nad Hornádom.

Slovensko sa s Anglickom stretlo aj pred vyše dvomi mesiacmi počas ME 2016. V základnej B-skupine sa v St. Étienne zrodila bezgólová remíza. "Budeme sa snažiť hrať to, čo sme hrali počas ostatných troch rokov. Samozrejme, určite do toho má čo povedať aj sila anglického mužstva a uvidíme, čo nám dovolia. Hráme doma, budeme chcieť byť silnejší s loptou, nebezpečnejší pred bránkou súpera, ale až samotný zápas ukáže, ako to nakoniec dopadne," doplnil Ján Kozák.

Súvisiace články