Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fanúšikovia sa tešia na prílet sokolov. Prečo nepriletia všetci spolu?
Zdielať na
Futbal

Fanúšikovia sa tešia na prílet sokolov. Prečo nepriletia všetci spolu?

Zdroj: sfz

BRATISLAVA / Prílet slovenských futbalových reprezentantov z ME 2016 vo Francúzsku do Bratislavy na Letisko Milana Rastislava Štefánika sa udeje v pondelok 27. júna približne medzi 17.30 h - 17.45 h.

Túto informáciu určenú aj pre fanúšikov, ktorí plánujú osobne privítať "sokolov" po dosiahnutí osemfinále pri debute na kontinentálnom šampionáte, priniesol facebook Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Zverenci Jána Kozáka po postupe zo základnej B-skupiny prehrali v nedeľu v Lille medzi najlepšími šestnástimi na majstrovstvách Európy s úradujúcimi svetovými šampiónmi Nemcami 0:3.

Mucha so Salátom už odleteli

Facebook ŠK Slovan Bratislava však priniesol ďalšiu zaujímavú informáciu. Brankár Ján Mucha a Kornel Saláta už dnes odleteli z Bratislavy so svojim klubom ŠK Slovan do Albánska, kde ako prví z kvarteta slovenských klubov zasiahnu do zápasového diania v rámci nového ročníka európskych pohárových súťaží 2016/2017.

sk slovan

Výprava "belasých" odcestovala v pondelok predpoludním z bratislavského Letiska Milana Rastislava Štefánika do Tirany, odkiaľ nasleduje približne 40-kilometrový presun z albánskej metropoly do mesta Elbasan. Práve tam, na štadióne s kapacitou 12 800 divákov, kde hráva aj albánska reprezentácia, sa uskutoční prvé meranie síl. FK Partizani obsadil rovnako ako "belasí" v minulom ligovom ročníku 2. miesto, patrí medzi najpopulárnejšie kluby, v utorok sa očakáva vysoká návšteva.

Zo slovenskej metropoly odletelo 21 hráčov ŠK Slovan. Nechýbali ani reprezentanti z ME 2016 vo Francúzsku - brankár Ján Mucha a stopér Kornel Saláta, obaja sa k bratislavskému klubu pridali po nedeľňajšom osemfinálovom zápase a vyradení A-tímu SR hráčmi Nemecka (0:3) na európskom šampionáte. Spomenuté dve výrazné opory defenzívy budú pre "belasých" veľkým prínosom. "Samozrejme, že určité sklamanie z nedeľňajšieho zápasu v Lille tam je. Treba si však priznať, že Nemci boli jednoducho lepší a včera sme na nich nemali. Myslím si, že sa chyba stala v našom prvom zápase proti Walesu. Keby sme ten duel neprehrali, narazíme v osemfinále ME na schodnejšieho súpera," citovala oficiálna internetová stránka Slovana Bratislava slová Jána Muchu, ktorý spolu s Kornelom Salátom musí z vrcholného podujatia okamžite preladiť na klubovú úroveň a utorňajší duel s nevyspytateľným albánskym súperom.

Zdielať na

Súvisiace články