Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Z Bratislavy bude vypravených 17 letov do Francúzska a späť
Zdielať na

Z Bratislavy bude vypravených 17 letov do Francúzska a späť

BRATISLAVA / V súvislosti s blížiacimi sa majstrovstvami Európy vo futbale bude rušno aj na bratislavskom letisku.

Letecké spoločnosti vypravia z Letiska Milana Rastislava Štefánika spolu sedemnásť charterových letov do Francúzska a späť. V súčasnosti je podľa letiska plánovaných z dôvodu šampionátu osem odletov do miest Bordeaux, Lyon, Lille a Clermont-Ferrand a deväť príletov z nich v období od 6. júna do 10. júla.

"Počet charterových letov sa v závislosti od objednávok cestovných kancelárií môže ešte meniť. Fanúšikovia môžu zároveň využiť aj pravidelné letecké spojenie z bratislavského letiska do Paríža - Beauvais, ktoré je k dispozícii trikrát týždenne, vždy v utorok, vo štvrtok a v sobotu," informovala v piatok hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Veronika Ševčíková.

Odlet slovenskej futbalovej reprezentácie z Bratislavy do Francúzska je naplánovaný na pondelok 6. júna o 14.00 h. "Prvé odlety fanúšikov na futbalové majstrovstvá Európy sú v pláne 11. júna z Bratislavy do Bordeaux," uviedla Ševčíková. "Charterové lety pre futbalových priaznivcov vrátane reprezentácie zabezpečia viaceré letecké spoločnosti," dodala. Letisko zároveň upozorňuje fanúšikov, že prepraviť akúkoľvek zábavnú pyrotechniku, petardy, prskavky nie je možné ani v príručnej a v podanej batožine.

Súvisiace články