Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Chcete extra zimomriavky?! Páči sa! Kreácie futbalistov Celticu pred fans!
Zdielať na

Chcete extra zimomriavky?! Páči sa! Kreácie futbalistov Celticu pred fans!

EDINBURGH / Futbal má predovšetkým baviť... Tých, ktorí ho hrajú, i tých, ktorí sa na nich pozerajú! Samozrejme, na tej najvyššej úrovni to je niekedy veľmi ťažké, no futbalisti i fanúšikovia škótskeho Celticu Glasgow teraz ukázali, že sa do dá a naozaj schuti!

Zeleno-bieli zvíťazili v 35. kole škótskej Premier League na trávniku iného tradičného klubu Heart of Midlothian v Edinburghu 3:1 a už iba naozaj symbolický dotyk ich delí od ďalšieho majstrovského titulu.

Chlapci, klobúk dole!

Ten bude už historickým piatym v jednom slede, a hráči Celticu si oslavy víťazstva aj schuti užili. Hlavnú úlohu najprv hral 27-ročný obranca z Nigérie Efe Ambrose, ktorý by sa s veľkým prehľadom uživil aj ako gymnasta! Ním hodenú rukavicu ale vo veľkom štýle zdvihol 30-ročný belgický brankár Logan Bailly a potom už zvolil menej náročný kotrmelec dopredu 22-ročný škótsky stredopoliar Callum McGregor. No a sexi tanček 24-ročného dánskeho obrancu Erika Sviatchenka bol už iba chutnou čerešničkou na torte! Užite si ich dobrú náladičku aj vy!

Súvisiace články