Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Famózne nožničky! Síce v obkľúčení, asi aj faulovaný, ale nezastaviteľný!
Zdielať na

Famózne nožničky! Síce v obkľúčení, asi aj faulovaný, ale nezastaviteľný!

KÁHIRA / Gól nožničkami je zaujímavý vždy. Ale je pravda, že sú už také tie "obyčajné" nožničkové a potom tie "frajerskejšie"... Ten, ktorý vám teraz ukážeme, patrí rozhodne do tej druhej kategórie. Bol naozaj famózny!

Možnosť vidieť ho mali fanúšikovia v zápase 25. kola egyptskej futbalovej ligy, v ktorom hostil druhý Zamalek predposledný tím El Hodood. Mal to byť absolútne jasný výsledok, veď hostia získali za celú sezónu chudobných 9 bodov...

Paráda od A po Z!

Napokon ho však rozhodol jeden jediný gól. Bude sa však o ňom ešte veľmi dlho hovoriť! Padol už v siedmej minúte súboja a postaral sa oň Bassem Morsi. 24-ročný útočník domácich, ktorý sa narodil na Nový rok 1992, má sedmičku očividne za šťastné číslo. Sedem zápasov zatiaľ odohral za Egypt a dal v nich obdivuhodných sedem gólov. No a teraz v siedmej minúte ligového súboja strelil naozaj nádherný gól. Otočený chrbtom k bráne a tiesnený dvoma obrancami si na prsiach pripravil ťažkú loptu zo stredu poľa a vzápätí vystrihol fantastické nožničky. Prudká lopta sa ešte odrazila od pravej žrde hostí a nádherný gól bo na svete!

Súvisiace články