Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Futbal! Nádherný a zároveň krutý! Neskutočne náhodný gól všetko zmenil!
Zdielať na

Futbal! Nádherný a zároveň krutý! Neskutočne náhodný gól všetko zmenil!

STARÉ MĚSTO / Náhoda! Náhoda ako bič! Ale - to nikoho už teraz nemusí zaujímať. A pritom rozhodla o veľkom úspechu a o poriadnom sklamaní. Navyše v kategórii futbalistov do 17 rokov...

Za riekou Moravou je v plnom prúde kvalifikácia kategórie U17 o postup na európsky šampionát. V 1. skupine má už účasť na ňom vo vrecku reprezentácia Dánska, a to po dvoch odohraných zápasoch. Posledné kolo už nebude nič riešiť.

Cesty lopty sú nevyspytateľné...

V tejto vekovej kategórii trvajú zápasy 2 x 40 minút. V súboji Švajčiarska s Dánskom bol v 80-tej minúte nerozhodný stav 1:1 a pri takomto konečnom výsledku by severania museli o postup ešte tuho bojovať. V nadstavenom čase sa ale udiala naozaj unikátna situácia. Dáni vysoko napádali rozohrávajúcich Švajčiarov, jeden z reprezentantov "helvétskeho kríža" sa rozhodol vo vlastnej šestnástke k prudkému odkopu a potom TO prišlo! Dán Jakobsen vyskakujúci a otočený pri tom chrbtom k nemu, dostal šupu loptou práve doňho, a tá sa takou neuveriteľnou diagonálou zviezla priamo po švajčiarske brvno, že KONEČNÁ! Dáni zvíťazili 2:1 a postup mali v suchu!

Súvisiace články