Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bakoš venoval svoj prvý hetrik v kariére Čišovskému
Zdielať na

Bakoš venoval svoj prvý hetrik v kariére Čišovskému

LIBEREC / Slovenský futbalový útočník Marek Bakoš bol hrdinom sobotňajšieho českého ligového šlágra proti Jabloncu, v ktorom svojím prvým hetrikom v kariére rozhodol o víťazstve Liberca 3:2.

"Rád by som tie góly venoval môjmu kamarátovi Mariánovi Čišovskému," odkázal aj prostredníctvom oficiálneho klubového webu krajanovi a bývalému spoluhráčovi z Plzne, ktorý bojuje s ťažkou chorobou. Tridsaťdvaročný Bakoš zaokrúhlil svoj tohtosezónny strelecký účet v Synot lige na desať zásahov.

"Na prvom mieste je víťazstvo, lebo po prehre s Duklou Praha sme potrebovali vyhrať. Podmienky boli veľmi náročné, hralo sa na ťažkom teréne a v hroznom počasí, ale o dva dni si spomenieme iba na to, že sme vyhrali 3:2 a na nič iné," poznamenal Bakoš, ktorý po skompletizovaní hetriku nútene striedal. "Hneď, ako som strelil tretí gól, zle som došliapol. Noha ma začala bolieť a vedel som, že nie som schopný pokračovať v hre tak, aby som pre mužstvo odviedol maximum," prezradil rodák z Novej Bane, ktorý si krátko pred naplnením riadneho hracieho času poranil pravý členok.