Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Mak sa stal druhýkrát otcom a potom aj skóroval
Zdielať na

Mak sa stal druhýkrát otcom a potom aj skóroval

Zdroj: sportit.gr

SOLÚN / Na posledný januárový víkend roku 2016 slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak nikdy nezabudne.

Najprv sa útočník PAOK Solún stal druhýkrát otcom a potom narodenie druhého syna oslávil gólom do siete Atromitosu (1:1) v sobotňajšom dueli 20. kola najvyššej gréckej súťaže.

"Noc z piatka na sobotu som strávil pri manželke Zuzke v pôrodnici, narodil sa nám druhý syn Alexej. Váži 3220 g a meria 51 cm. Sme veľmi šťastní,“ informoval Róbert Mak na svojej internetovej stránke robertmak.sk. Už o pár hodín neskôr nastúpil v základnej zostave PAOK-u proti Atromitosu. Dvadsaťštyriročný Bratislavčan v 31. min otvoril skóre, bod pre hostí vybojoval desať minút pred koncom Nikos Lazaridis. Pre Maka to bol štvrtý ligový gól v tejto sezóne, predtým naposledy sa presadil 6. decembra v dueli proti Panioniosu (2:1). Zároveň bol duel proti Atromitosu jeho jubilejným 50. stretnutím v gréckej najvyššej súťaži. Celkovo v drese PAOK Solún absolvoval 71 súťažných duelov, v ktorých zaznamenal 24 gólov.

"Mal som veľkú chuť, chcel som príchod Alexeja na svet osláviť gólom a víťazstvom. Prvý polčas sme hrali dobrý futbal, po mojom góle sme sa ujali vedenia,“ povedal slovenský futbalista. Mak mal po presnej strele veľkú radosť. Strhol zo seba dres a divákom ukázal na bielom tričku pozdravný nápis: "Alexej welcome", čiže "Vitaj Alexej". Následne za to uvidel žltú kartu. Spolu s manželkou Zuzanou majú ešte syna Robina, ktorý sa narodil v lete 2014. Príchod Alexeja na svet však napokon víťazstvo pre PAOK nepriniesol a štvrtý tím tabuľky sa v súboji s trinástym musel uspokojiť s remízou. "Po zmene strán sme nepochopiteľne poľavili, hostia boli aktívnejší a vyrovnali. Škoda,“ poznamenal dvojnásobný otec Mak, bývalý hráč Slovana Bratislava, Manchestru City či FC Norimberg.

Súvisiace články