Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Sampdoria je dôležitým krokom v Škriniarovej futbalovej kariére
Zdielať na

Sampdoria je dôležitým krokom v Škriniarovej futbalovej kariére

Zdroj: sampdoria.it

JANOV / Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Milan Škriniar je presvedčený, že jeho prestup z MŠK Žilina do talianskeho klubu Sampdoria Janov je mimoriadnou príležitosťou na posun v kariére.

Ako je známe, transfer 20-ročného stopéra (nar. 11. februára 1995) definitívne spečatili v piatok. Škriniarov agent Karol Csontó tento týždeň informoval, že zmluva znie na 4,5 roka. Internetové médiá na Apeninskom polostrove uviedli, že za presun poputuje pod Dubeň približne jeden milión eur.

"Som veľmi rád, že som prestúpil do Sampdorie. Je to skvelá príležitosť a dôležitý krok v mojej kariére," vyhlásil rodák zo Žiaru nad Hronom pre klubovú televíziu svojho nového zamestnávateľa. Oficiálny web Sampdorie pripomenul, že účastník Serie A získal v Škriniarovi obojnohého stredného obrancu s dobrým citom pri zakončení.

"Považujem sa za fyzicky založeného obrancu. Páči sa mi, keď môžem ísť do súbojov," doplnil Škriniar, ktorý sa v A-mužstve Sampdorie stretne so svojím o pätnásť dní mladším krajanom Dávidom Ivanom. V juniorke Janovčanov pôsobí ďalší Slovák Denis Baumgartner.

Súvisiace články