Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Víťazný gól pätičkou medzi nohy! Kohúti kikiríkali nadšením v úplnom závere!
Zdielať na

Víťazný gól pätičkou medzi nohy! Kohúti kikiríkali nadšením v úplnom závere!

WATFORD / Anglická liga pokračuje v závere roka - ako je napokon jej dobrým zvykom - čertovským tempom a po Boxing Day (26. decembra) bolo už v pondelok 28-ho na programe jej 19. kolo. Šlágrom sa dal pokojne nazvať aj súboj Watfordu s Tottenhamom, ktorý mal vyvrcholenie ako hrom!

"Kohúti", ktorí sú stále v hre o majstrovský titul, išli na trávniku tímu z prvej polovice tabuľky do vedenia už v 17. minúte, keď sa presadil Lamela, no ešte do prestávky vyrovnal Ighalo.

Takto sa to podarí možno raz za kariéru

Po návrate z kabín pomohlo Tottenhamu vylúčenie mladého 20-ročného Holanďana Nathana Akeho a Watford potom už musel odolávať narastajúcemu tlaku hostí. Odolával, odolával, ale neodolal... V 89. minúte smeroval do jeho šestnástky opakovaný center Kierana Trippiera, ktorý pretavil vo víťazný gól 23-ročný Juhokórejčan Heung-Min Son vskutku filigránskym spôsobom! Loptu zasiahol pohotovo pätičkou a tá prenikla pomedzi nohy skúseného 34-ročného brazílskeho brankára Watfordu Heurelha Gomesa... Kanárik spomedzi troch žrdí očividne nemohol uveriť, čo sa mu to prihodilo. Tottenham vďaka tomu zvíťazil 2:1 a momentálne stráca z tretej pozície na vedúci Arsenal štyri body.