Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Čertovsky uletený lob z polovice! Čerstvý adept na klamanie fyziky!
Zdielať na

Čertovsky uletený lob z polovice! Čerstvý adept na klamanie fyziky!

BALLYMENA / Fanúšikovia futbalu v Severnom Írsku tiež dostali jeden pekný a viac menej kuriózny gólový vianočný darček. Ako je na Ostrovoch dobrým zvykom, súťaže naplno fičia aj počas najkrajších sviatkov v roku a v NIFL Premiership priniesli aj presný zásah, ktorý sa stal diskutovaným hitom vianočných dní.

V 21. kole najvyššej severoírskej súťaže hostil tím Ballymena United FC favorizovaný Linfield a v 34. minúte sa dostal jeho štadiónik do varu.

Ale spomienka to bude pekná...

Niet divu. Veď ôsmy tím tabuľky sa ujal vedenia nad tým tretím. A to ešte ako! Hrdinom momentu sa stal domáci podsaditý obranca David Cushley, ktorého ľavačka vyslala smerom na bránu súpera vskutku zaujímavý projektil. Skôr vysoký, než prudký, ale presný a najmä - gólový! Brankár hostí, ktorý sa vydal pomôcť obrane až k postrannej čiare, predviedol nie príliš vydarený odkop a ten sa dostal práve ku Cushleymu. Ten si loptu skrotil hruďou a keď pred ním poskakovala, doslova a do písmena do nej "uťal" svojou ľavačkou... Tá vykúzlila vysokánsky lob priam odporujúci zákonom fyziky a zapadla presne pod brvno brány hostí. Napokon to ale Ballymene nebolo nič platné, prehrala totiž 1:3.

Súvisiace články