Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Megasvinstvo! Brutálny kop fanúšika do chrbta hráča počas TV rozhovoru!
Zdielať na

Megasvinstvo! Brutálny kop fanúšika do chrbta hráča počas TV rozhovoru!

CARABOBO / Tuposť niektorých ľudí naozaj nemá hranice! A keď s ňou ide ruka v ruke aj brutalita, potom je to naozaj priam vražedná kombinácia... Presvedčil sa o tom aj venezuelský futbalista Aquiles Ocanto, ktorý sa stal terčom odporného zákerného útoku!

Tentoraz sa to však nestalo počas hry na trávniku, ako býva občas v juhoamerickom horkokrvnom futbale zvykom, ale až po zápase. A na svedomí to nemal Ocantov protihráč, ale zmyslov zbavený a z reťaze odtrhnutý fanúšik...

Keby ho dostal do rúk zoči-voči...

26-ročný útočník tímu Carabobo rozhodol jediným gólom zápasu v play-off venezuelskej ligy o postupe svojich farieb cez klub Aragua. Po zápase teda išla futbalistu, ktorý už raz nastúpil aj za reprezentáciu Venezuely, vyspovedať sexi reportérka Maria Alexandra Bastidas. Otázku mu počas živého vysielania ešte stihla položiť, ale odpovede sa už nedočkala. Chudáka Ocanta totiž absolútne odporným a zákerným spôsobom poslal k zemi rozzúrený fanúšik hostí, ktorý ho kopom v štýle kung-fu zasiahol do chrbta. Keďže futbalista vôbec netušil, čo sa chytá, prehlo ho ako luk a zletel na trávnik ako handrová bábika. Agresor sa dal vzápätí na útek. Aquiles Ocanto je podľa vyhlásenia klubu na sociálnej sieti našťastie v poriadku.

Venezuela_rozhovor Aquiles Ocanto

youtube.com

Súvisiace články