Polojasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Médiá sa s Realom nemaznali. Gareth Fail aj Joven seňora!
Zdielať na

Médiá sa s Realom nemaznali. Gareth Fail aj Joven seňora!

MADRID / Ohlasy svetových internetových médií na postup hráčov Juventusu Turín do finále futbalovej Ligy majstrov 2014/2015, ktorí v semifinálovom dvojzápase zdolali Real Madrid 3:2.

Marca (Šp.): "Tam, kde to bolí najviac... s výnimkou vlaňajška a zisku desiateho titulu, Real pohorel štvrtýkrát v semifinále Ligy majstrov za ostatných päť rokov. Semifinálová nočná mora opäť pohltila San Bernabéu."

La Prensa de Cataluňa (Sp.):
"Sen Realu o zisku ´treble´ sa rozpadol na malé časti. Liga nie, pohár nie a ani Liga majstrov. Všade nejaká porucha."

Sport (Šp.): "Morata utopil Real Madrid na jeho brehu. Po Moratovom góle Real skolaboval a Buffona v bránke Juventusu prakticky neohrozil. Juventus bude zaslúžene súperom Barcelony vo finále."

Frankfurter Allgemeine Zeitung (Nem.): "Futbalisti Juventusu prekvapili v Madride taktikou, ktorá mala ďaleko od povestného catenaccia. Šance Realu zostali nevyužité a nakoniec o všetkom rozhodla pomsta starého kolegu. Morata bol lepší ako Ronaldo a spol."

Metro (Angl.): "Gareth Fail! Ďalšia bolestivá noc pre Garetha Bala na San Bernabéu."

Globosesporte (Braz.): "Joven seňora, čiže Mladá dáma! Až do minulého júna bol Morata hráčom Realu Madrid. Čoskoro tu bude opäť jún a Morata môže vyhrať s Juventusom európsky klubový titul."

Gazzetta dello Sport (Tal.):
"Sen Juventusu je už skutočnosť - finále! Exmadridčan Morata zmrazil Real. Juventus ide do Berlína a nebude tam opravovať múr. Messi, videl si, čo sa stalo Ronaldovi? Juve je späť vo finále po 12 rokoch a 9 rokov po zostupe do Serie B."

La Stampa (Tal.): "Návrat Moratu do Madridu a jeho dvojnásobná pomsta. Najprv gól v Turíne a potom aj v odvete, ktorým umlčal San Bernabéu. ´Robil som si len svoju prácu,´ povedal hrdina Juventusu po zápase."

Sport (ČR):
"Krach Realu dokonal Juventus. Nepotrebný Morata mu ukradol finále Ligy majstrov!"

Súvisiace články