Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Famózny kúsok Hulka! Jeho zázračný kop ľavačkou zaskočil kamaráta!
Zdielať na

Famózny kúsok Hulka! Jeho zázračný kop ľavačkou zaskočil kamaráta!

PETROHRAD / Futbalisti Zenitu Petrohrad prehrali v prvom štvrťfinále Európskej ligy na trávniku FC Sevilla 1:2 a pred domácim publikom začali odvetu katastrofálne. Brazílčan Hulk však dostal plný štadión poriadne do varu!

Už v šiestej minúte inkasovali domáci z kopačky Baccu, ktorý premenil jedenástku a ruský tím sa z toho až do prestávky neotriasol.

Hulkova delikatesa!

Po návrate z kabín ale zverenci portugalského trénera Andrého Villasa Boasa predviedli absolútny uragán. Začali hrať oveľa aktívnejšie a svojimi chybami im pomáhal aj brankár FC Sevilla Beto. I keď pri góle na 2:1 pre Zenit je ťažké úplne spravodlivo posúdiť, či je Beto "myškár" alebo Hulk maximálny macher...  Brazílsky urastený útočník si totiž všimol, že jeho bývalý spoluhráč z FC Porto a doterajší kamarát je až príliš pred svojou bránou a poslal mu od pravej postrannej čiary pozdrav, na ktorý už nedokázal Portugalčan Beto správne zareagovať... Nádherný gól neznamenal pre Petrohradčanov napokon nič, päť minút pred koncom totiž vyrovnal Gameiro a po výsledkoch 2:1 a 2:2 postúpil do semifinále EL FC Sevilla.

Hulk_Zenit_radost

aporelmundial.com

Súvisiace články