Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Autogramiáda futbalových reprezentantov vyvolala ošiaľ
Zdielať na

Autogramiáda futbalových reprezentantov vyvolala ošiaľ

Po 5 rokoch od štartu na šampionáte v Juhoafrickej republike zažíva Slovensko ďalšiu vlnu futbalovej radosti a priazne. Fantastickými výsledkami sa o to stará tím vedený trénerom Jánom Kozákom.

Autogramiáda úspešných Kozákových zverencov bola jasným dôkazom toho, že  Slovensko už nie je iba hokejová, ale aj futbalová republika. "Futbal bol vždy v úzadí a sme radi, že našimi výkonmi a výsledkami sme sa pričinili o to, že ľudia prejavujú o futbal čoraz väčší záujem," povedal kapitán reprezentácie Martin Škrteľ.

Stretnutie s idolom

Stretnutie s idolom bolo pre mnohých futbalových fanúšikov - veľkých aj malých, nezabudnuteľným zážitkom. "My sa tešíme, že máme toľko fanúšikov," povedal reprezentant Róbert Mak. 

Samozrjeme najviac malých obdivovateľov mal jeden z lídrov slovenského tímu a Neapola Marek Hamšík. V jednom momente to vyzeralo tak, akoby  sa pozeral do omladzovacieho zrkadla. "Je to zaujímavé, niektorí majú väčšie háro ako mám ja," povedal Hamšík.

Hráči veria, že dobrá nálada z autogamiády sa presune aj na žilinský štadión a v piatkovoom súboji s Luxemburskom potešia fanúšikov ešte viac.

Pozrite si reportáž Vlada Zápalu:

Súvisiace články