Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ó, Bože, Messi! Strašné bakule! Chudák Milner, iba o niečo menší Fernandinho!
Zdielať na

Ó, Bože, Messi! Strašné bakule! Chudák Milner, iba o niečo menší Fernandinho!

BARCELONA / Fanúšikovia FC Barcelona a Argentínčana Lionela Messiho sú momentálne určite na vrchole blaha! Krásne časy sú späť v plnej paráde a štvornásobný držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu sveta predvádza znova neskutočné výkony!

Dnešná odveta osemfinále Ligy majstrov proti Manchestru City toho bola jasným a najrukolapnejším dôkazom. Katalánci bili anglického majstra ako žito a ich neohrozeným režisérom bol práve Lionel Messi.

Chudák James Milner!

Je priam zázrak, že zápas sa skončil iba výsledkom 1:0, o čo sa zaslúžil neskutočným výkonom brankár City Joe Hart. Messi prihral na gól Rakitičovi a vymyslel ďalších hádam osem čistých šancí. Po víťazstvách 2:1 v Manchestri a 1:0 na Nou Campe postúpili "blau-granas" úplne zaslúžene a Lionel navyše rozdával počas odvety jasličkové bonusy. Jasličky, jasle, husle, bakule... Každý futbalista vie, čo to znamená, aké nepríjemné to je, keď mu súper šupne loptu pomedzi nohy. Messi to hráčom Citizens v tomto smere "osladil" do sýta. Už Fernandinho bude mať problém pozrieť si od Lionela uštedrené jasle na zázname, no James Milner to určite neurobí. To, čo schytal pomedzi nohy on, to bola vychutnávačka do špiku kostí!!! A za pozretie stojí aj reakcia bývalého trénera Barcelony, dnes Bayernu Mníchov, Pepa Guardiolu...

Messi vs Milner_Barcelona vs Man City

SITA

Súvisiace články