Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zabudnite na Hope Solovú, je tu Zhao Lina! Sexi brankárka z Číny!
Zdielať na

Zabudnite na Hope Solovú, je tu Zhao Lina! Sexi brankárka z Číny!

PEKING / Dlhé roky bola pre priaznivcov ženského futbalu, a nielen pre nich, výrazným sexsymbolom americká brankárka Hope Solová. Teraz jej ale na druhej strane sveta, v komunistickej Číne, vyrastá tvrdá konkurencia. Srdcia ázijských mužov opantala gólmanka z najľudnatejšej krajiny sveta Zhao Lina.

Pekný kvietok...

Hope Solová má 33 rokov, Zhao Lina o desať menej. Američanka je vo svete futbalu pojmom, jej brankárske kvality sú nesporné, je olympijskou víťazkou. V poslednom čase ale pútala pozornosť skôr škandálmi. V júni minulého roka mala opitá vo svojom dome biť svoju sestru a 17-ročného synovca... V septembri jej zase ktosi ukradol pornofotky z mobilu, už predtým však Hope dobrovoľne nafotila šteklivé zábery. Pozrite sa TU. Teraz sa však Solová vracia do reprezentácie USA, po 30-dňovej suspendácii je v kádri pre marcový turnaj Algarve Cup v Portugalsku.

Vysoká, štíhla, pekná...

Úplne iným typom než Hope je jej čínska kolegyňa spomedzi troch žrdí Zhao Lina. Tá sa momentálne pripravuje v tréningovom kempe s reprezentáciou Číny, všetko smeruje k svetovému šampionátu žien, ktorý bude tento rok v júni v Kanade. Hoci do turnaja ešte ostáva pár mesiacov, zdá sa, že šampionát už má svoju prvú mediálnu hviezdu. 23-ročná Zhao Lina meria 187 centimetrov a"modelkovské" parametre spĺňa nielen postavičkou, ale aj tváričkou... Jej prvoradým cieľom je samozrejme futbal, no uvidíme, či sa "čírou náhodou" nezjaví aj na predvádzacích mólach...

Brankárky_Solo Hope_Zhao Lina

biography.com/soha.vn/twitter.com

Súvisiace články