Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Gerrardova paráda na tréningu The Reds! Legenda sa lúči štýlovo...
Zdielať na

Gerrardova paráda na tréningu The Reds! Legenda sa lúči štýlovo...

LIVERPOOL / V posledných dvoch súťažných zápasoch strelili futbalisti Liverpoolu štyri góly. Všetky štyri dal ich kapitán Steven Gerrard... A pušný prach mu nezvlhol ani na tréningu!

Na Nový rok hrali "The Reds" v Premier League s Leicesterom a remizovali s ním 2:2. Hrajúca legenda klubu skórovala dva razy z bieleho bodu. A deň na to prišla pre fanúšikov Liverpoolu šokujúca správa: Gerrard oznámil, že klub po skončení sezóny opustí! Hrať pôjde do zámoria, kde má posilniť klub MLS Los Angeles Galaxy. Čo už potvrdil aj tréner kalifornského tímu Bruce Arena.

Óda na futbal...

Srdcia priaznivcov červených krvácali aj 5. januára, keď Stevie opäť raz ukázal, čo pre klub z Anfield Road znamená. Futbalisti FC Liverpool zvíťazili v zápase 3. kola FA Cupu na trávniku štvrtoligového Wimbledonu tesne 2:1 a oba ich góly strelil - Gerrard... Zdá sa, že poslednú polsezónu v drese milovaného klubu začína v parádnej streleckej forme. Tú prezentoval aj na tréningu pred zajtrajším ligovým zápasom na pôde Sunderlandu. Jeho ďalekonosný gólový halfvolej ľavačkou priamo pod brvno - to je jednoducho futbalová fantázia! Vychutnajte si ho aj vy!

Steven Gerrard_FC Liverpool

SITA

Súvisiace články