Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Stevie, to bola fantázia! No Škrťov Liverpool si osemfinále LM nezahrá!
Zdielať na

Stevie, to bola fantázia! No Škrťov Liverpool si osemfinále LM nezahrá!

LIVERPOOL / Mizéria anglického futbalového klubu FC Liverpool pokračuje! Tím nášho reprezentačného kapitána Martina Škrtela sa po nemastných-neslaných výkonoch v Premier League dočkal trpkého sklamania aj v Lige majstrov!

"The Reds" vedeli, že aj napriek tomu, že v doterajších piatich zápasoch skupiny B získali iba biedne štyri body, majú stále šancu na postup do vyraďovacích bojov najprestížnejšej klubovej súťaže sveta. Stačila "maličkosť"... Zdolať doma švajčiarsky FC Bazilej...

Takto to môže trafiť iba niekoľko machrov!

To sa ale napokon pre zverencov trénera Brendona Rodgersa ukázalo ako neriešiteľný problém. S Bazilejom prehrávali od 25. minúty po góle Freia a potom to bola bieda veliká. Paradoxne, až po zbytočnom vylúčení Markoviča po hodine hry začali domáci prikurovať pod kotlom a chýbal im iba kúsok šťastia, aby stihli dejiny zápasu otočiť... V 81. minúte ich k drvivému tlaku nakopol naozaj neskutpočný, famózny, prenádherný a neviem ešte aký priamy kop kapitána Stevena Gerrarda. To bola paráda na "entú"!!! Žiaľ, na postup to nestačilo, no estetickú hodnotu tomuto výnimočnému kúsku majstra kopacej techniky nezoberie nikto!!!

Steven Gerrad_FC Liverpool_radosť

SITA

Súvisiace články