Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Gólová fantázia z Izraela! Dva dotyky na prípravu, po treťom angličák ako lusk!
Zdielať na

Gólová fantázia z Izraela! Dva dotyky na prípravu, po treťom angličák ako lusk!

KIRYAT SHMONA / Víkendové kolo najvyššej futbalovej súťaže v Izraeli prinieslo duel, ktorý mal mať jasného víťaza. V 13. kole hostil líder tabuľky Hapoel Ironi Kiryat Shmona predposledný celok Hapoel Ironi Akko. A v 47. minúte strelili domáci nádherný gól...

Polčas vyhral favorit 1:0 a hneď na začiatku toho druhého si vedenie poistil po parádnom zakončovateľskom kúsku 25-ročného útočníka Davida Mangu.

Brankár ani poriadne netušil, čo sa stalo...

Reprezentant Stredoafrickej republiky, ktorý sa narodil v Paríži a futbalové ostrohy získaval v akadémii tamojšieho St. Germain, ukázal, že ho tam veru čosi naučili. Nie príliš vydarený center z pravej strany jeho spoluhráč za šestnástkou ešte trochu podvihol a to bola voda na Davidov mlyn. Loptu si vzápätí prebral hruďou, potom nadhodil ľavačkou, z ktorej vzápätí vyšla krásna a prudká rana. Brankár hostí sa za ňou stihol akurát obzrieť, keď bola v sieti. Odraz od brvna do siete mu akosi ušiel... Napokon ale nemusel byť smutný, hostia totiž šokujúco u vedúceho tímu súťaže vyrovnali na konečných 2:2!

Izrael_liga_David Manga

youtube.com

Súvisiace články