Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To bol teda gól! Brankár sa zahral na stopéra a potom zabil ľavačkou!
Zdielať na

To bol teda gól! Brankár sa zahral na stopéra a potom zabil ľavačkou!

BEGNINS / Po skončení jesennej časti nižších futbalových súťaží v Európe sa objavujú na internete viaceré momenty, ktoré by boli ozdobou aj na trávnikoch tých najslávnejších štadiónov. Gól, ktorý padol vo Švajčiarsku a strelil ho brankár, určite!

Gólman Dominique Niederhauser z amatérskeho celku Dardania Lausanne prispel k vysokému víťazstvu v pomere 6:1 na pôde tímu FC Genolier-Begnins naozaj neobvyklým spôsobom.

Dve podoby brankárskeho remesla...

Po pase súpera zo stredu poľa sa najprv zahral na stopéra v štýle brankára Bayernu Mníchov Manuela Neuera, keď vybehol za vlastnú šestnástku a loptu si prebral hruďou smerom dopredu. Tá sa iba raz odrazila od trávnika, keď ju vzápätí neskutočným spôsobom napálil ľavačkou na bránu svojho kolegu na opačnej strane ihriska! A "zabil" veru neskutočne! Lopta totiž nielen doletela medzi žrde súpera, ona zapadla presne pod brvno dozadu "cupitajúceho" brankára domácich! Kým ten zostal ležať vo svojej bráne ako kôpka nešťastia, Dominique Niederhauser sa úplne zaslúžene oddával búrlivým oslavám...

Švajčiarsko_gól_brankár_D. Niederhauser

theoriginalwinger.com/total-sports.info

Súvisiace články