Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Sú góly, ktoré očaria! Tento je jeden z nich, od prvého dotyku po posledný!
Zdielať na

Sú góly, ktoré očaria! Tento je jeden z nich, od prvého dotyku po posledný!

CORITIBA / Futbalová Brazília miluje krásne góly. A hoci viac tie, ktoré padnú po vyslovene technických ekvilibristikách, nepohrdne ani tými, pri ktorých hráč trafí loptu tak, že lepšie sa naozaj ani nedá...

A taký sa veru zrodil v noci zo soboty na nedeľu nášho času v zápase brazílskej Serie A medzi Coritibou a Atléticom-PR. Domáci vyhrali najtesnejším rozdielom 1:0, no ten gól, ktorý o tom rozhodol, ten stál naozaj za to!!!

Ľavačka, ktorá môže vykúzliť záchranu!

Po dlhej lopte Coritiby z hĺbky poľa hostia loptu z prvej odvrátili späť, no vzápätí sa začali diať veci, po ktorých sa už tak nejako podvedome dalo vytušiť, že sa udeje niečo výnimočné. Po odvrátenej lopte totiž nasledovala prekvapujúca, no zároveň vydarená pätička, ktorú hlavou posunul vpred Helder. Konkrétne 30-ročný Helder de Paula Santos. Hostia síce vzdušný biliard ešte stihli odvrátiť, no len na krátko. Odrazenú loptu skrotil práve Helder a vzápätí ju ľavačkou laserovo presne napálil do pravého vinkla brány hostí! Nádherný gól s trojbodovým bonusom, keďže Coritiba zvíťazila 1:0... A bonus to bol pre posledný tím tabuľky veru náramný, ešte stále totiž môže živiť šance na záchranu! A pre vás bude aj bonusík prejav brazílskeho komentátora... :-)

Súvisiace články