Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Famózne sólo chorvátskeho mladíka! Sťa Messi v najlepšej forme...
Zdielať na

Famózne sólo chorvátskeho mladíka! Sťa Messi v najlepšej forme...

CARPI / Najvyššie súťaže v Európe síce mali počas uplynulého víkendu prestávku, keďže sa rozbieha kvalifikácia na EURO 2016, no priaznivci futbalu v Taliansku sa aj tak dočkali jednej lahôdky. Tá sa totiž zrodila v tamojšej Serii B.

Konkrétne v zápase jej 2. kola, v ktorom hostilo Carpi súpera z Varese. A hostia išli do vedenia už v 11. minúte, keď sa nádherným spôsobom presadil ich 19-ročný chorvátsky útočník Bruno Petkovič.

Odvážnemu šťastie praje...

Ten si dal k svojim 20. narodeninám, ktoré oslávi 16. septembra, vskutku veľmi pekný darček. Urastený Chorvát (192 cm, 88 kg) si prebral od spoluhráča prihrávku asi desať metrov pred súperovou šestnástkou a vydal sa smerom k bráne domácich. Pred veľkým vápnom posadil zasekávačkou na zadok stopéra Poliho, vzápätí si jasličkami vychutnal jeho kolegu Romagnoliho, potom nasledovala kľučka do opačnej strany na brankára Kelavu. Pri tej mal drzý Chorvát kúsok šťastia, no to praje odvážnym, a tak mu už skórovať nezabránil ani zúfalo sa vracajúci pravý obranca Struna. Napokon však mali po zápase lepšiu náladu predsa len domáci, ktorí zvíťazili 4:2...

Bruno_Petkovic_Varese_radosť

youtube.com