Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Skaderuka-skadenoha! Nožičky ako paličky! Ale úžasný gól snov!
Zdielať na

Skaderuka-skadenoha! Nožičky ako paličky! Ale úžasný gól snov!

DUBLIN / História futbalu priniesla počas tisícok zápasov už naozaj všeličo možné, ale zas a znova sa objaví čosi, čo milovníkov najpopulárnejšej loptovej hry na svete dostane do kolien...

Včera sme vám priniesli neskutočný gól spomedzi ruských panelákov - pozrite si ho TU - ktorý sa stal na našej stránke absolútnym hitom. Pozrelo si ho na nej už vyše 22 tisíc ľudí, no a gólik ruského útočníka - golema tu teraz má zdatného konkurenta!

Ten gól mal všetko, čo môže gól mať!

Amatér verzus amatér. Ruský verzus írsky. Amatéri vzhľadom na súťaže, v ktorých pôsobia. Nie vzhľadom na neskutočné góly, ktoré strelili... V zápase regionálnej írskej súťaže Bohemians FC - Leixlip United sa zrodil presný zásah, po ktorom sa zastavuje zdravý rozum. Pri pozeraní videa najprv tipujete, či ten extrémne chudučký a vysoký mladík skúsi po výkope brankára halfvolej zo stredu ihriska a prekvapí súperovho gólmana... Nie, nič také. Chlapčisko si zažongluje počas behu povedľa protihráča, v rohu ihriska mu potom nasadí ukážkové jasle, ďalšieho oblbne zasekávačkou a strelou vonkajškom obstrelí brankára. Tento opis je ale iba nudný odvar oproti tomu, keď to uvidíte na vlastné oči... Neváhajte, stojí to za to!!!

Palička_futbalista_Írsko

youtube.com

Súvisiace články