Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Výpredaj v AS Trenčín: Simona chce Totenham, Maleca Trondheim
Zdielať na

Výpredaj v AS Trenčín: Simona chce Totenham, Maleca Trondheim

TRENČÍN / Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Tomáš Malec mieri do nórskeho Rosenborgu Trondheim. Takmer dvojmetrový odchovanec trenčianskeho futbalu je v súčasnosti na lekárskych testoch v Trondheime a vedenie Rosenborgu je pripravené dohodnúť sa s AS Trenčín na prestupe alebo hosťovaní.

V nórskom klube hral v rokoch 2006 až 2010 slovenský futbalista Marek Sapara a bol jednou z hviezd tímu. O Malecovom transfere do Rosenborgu informuje stránka rbkweb.no.

"Keďže to ešte nie je dotiahnuté, nechcem o tom hovoriť. Malo by to byť v severských krajinách, do Nórska," povedal v nedeľu večer generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček.

So štrnástimi gólmi najlepší strelec uplynulého ročníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže je od 1. júla 2011 členom základného kádra AS Trenčín. V minulosti z tímu spod hradu Matúša Čáka hosťoval v Liptovskom Mikuláši. V tejto sezóne vo Fortuna lige a Európskej lige nastúpil v piatich stretnutiach a dal jeden gól.

Dva milióny libier za Simona

Najväčšou prestupovou bombou je ale záujem o Mozesa Simona. O nigérijského krídelníka v službách Trenčína sa trhajú slávne veľkokluby. "Bol tam Celtic Glasgow, bol tam aj Totenham Hotspur, bol tam aj Ajax Amsterdam. Sám som zvedavý ako sa to vyvinie, ten záujem sa stupňuje," dodal Rybníček.

Podľa britských médií  je Totenham Hotspur ochotný za Mozesa Simona zaplatiť 2 milióny libier

Súvisiace články