Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Chielliniho pohryzla aj zamestnankyňa hotela v Brazílii!
Zdielať na

Chielliniho pohryzla aj zamestnankyňa hotela v Brazílii!

Zdroj: web

RIO DE JANEIRO / Uruguajský futbalista Luis Suárez v utorok na trávniku v Natale rozohral reťazovú hru "zahryznite si do Giorgia Chielliniho"

Taliansky reprezentant sa stal zakrátko znova obeťou útoku - tentoraz však omnoho láskavejšieho. Kým v zápase D-skupiny na XX. majstrovstvách sveta v Brazílii Suárez zubami bolestivo zaťal do Chielliniho ramena, zamestnankyňa hotela Portobello, kde bola "squadra" ubytovaná, tesne pred odchodom výpravy nazad do Európy iba jemne pohryzla 29-ročného zadáka Juventusu do opačnej hornej končatiny. Servírka s podnosom v ruke si druhou pridržala o hlavu vyššieho futbalistu a originálne sa s ním rozlúčila. Fotodokumentáciu priniesol web denníka O Dia.

Uruguajčania bránia Suáreza zubami-nechtami

Väčšina futbalového sveta jasne odsúdila uruguajského útočníka Luisa Suáreza za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho v utorkovom zápase majstrovstiev sveta, ale disciplinárna komisia Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) si dáva načas. Ostro sledovaný prípad začala riešiť v stredu večer, teda deň po stretnutí, v ktorom Uruguajčania zvíťazili gólom krátko po incidente 1:0 a postúpili do osemfinále. V sobotu ich čaká Kolumbia, ale či môžu rátať aj s kľúčovým mužom svojej zostavy, nie je stále známe.

Uruguajská futbalová federácia svojho útočníka bráni zubami-nechtami, podľa jej prezidenta Wilmara Valdéza bude zasadnutie disciplinárnej komisie pokračovať vo štvrtok dopoludnia. "Pokiaľ viem, sedeli veľmi dlho. Ťažko povedať, či je to pre nás dobre alebo zle," povedal Valdéz. Suárez sa vraj možnými konzekvenciami netrápi. "Luis je v pohode. Absolvoval tisíc a jeden súboj. Všetci ho dobre poznáme, preto je našou povinnosťou brániť ho," cituje Valdéza tenfield.com.

Súvisiace články