Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Sexi Alex je v USA populárnejšia než futbalisti! V Brazílii im drží palce
Zdielať na

Sexi Alex je v USA populárnejšia než futbalisti! V Brazílii im drží palce

NATAL / Iba 32 sekúnd trvalo americkým futbalistom, kým vo svojom prvom zápase skupiny G na svetovom šampionáte proti Ghane otvorili skóre. Postaral sa oň kapitán družiny Nemca Klinsmanna Clint Dempsey a veľmi tak potešil aj svoju sexy kolegyňu...

Tá sa volá Alex Morgan, má 24 rokov a kto sleduje futbal, veľmi dobre vie, čo je táto mladá žena zač... Futbalistka USA, ktorá rozhodla na olympiáde v Londýne o zisku zlata pre svoju krajinu v 123. minúte finálového zápasu s Kanadou. A zároveň veľká kočka, ktorú médiá i fanúšikovia milujú. Za Spojené štáty odohrala 70 zápasov a dala v nich 44 gólov.

Alex nie je žiadna hanblivka...

Nedávno však ukázala počas fotenia plaviek pre magazín Sports Illustrated aj svoju nefutbalovú tvár. A tá je pre mnohých ešte oveľa krajšia, než tá na trávniku. Navyše na videu, ktoré zachytáva priebeh fotografovania, Alex ukázala, že je bezprostredná a poriadne hravá. A vôbec nie hanblivá... Tak, ako ona potešila oko aj svojich reprezentačných kolegov z mužskej "repre", tak oni potešili v práve prebiehajúcom zápase proti Ghane na MS ju. Čím? Bleskovým gólom Clinta Dempseyho, ktorý si pozrite TU. No a ako to Alex Morgan prežíva, to môžete vidieť na jej stránke na sociálnej sieti facebook.com TU. Takže, nech sa páči!

Alex_Morgan_sexy futbalistka_USA

arabianbusiness.com/swimdaily.si.com