Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Na ihrisku tvrdý ako skala, inak dobrák od kosti. David Luiz rozplakal fanúšika
Zdielať na

Na ihrisku tvrdý ako skala, inak dobrák od kosti. David Luiz rozplakal fanúšika

RIO DE JANEIRO / Jeden je pilierom obrany, druhý je pre tie súperove nočnou morou. Obaja sú Brazílčania, obaja sú hviezdy, obaja majú výraznou mierou pomôcť kanárikom na domácom šampionáte k zisku šiesteho titulu majstrov sveta. A obaja majú očividne dobré srdce. Stopér David Luiz a útočník Neymar.

Počas júna už obleteli svet dve videá z tréningového tábora brazílskych futbalistov, ktoré celému svetu ukázali, že spomínané duo rozhodne nemá hviezdne maniére a nemá problém potešiť mladých fanúšikov.

Dobré skutky na striedačku...

David Luiz sa ešte pre začiatkom majstrovstiev sveta nechal počas tréningu uniesť žonglovaním 17-ročného telesne postihnutého chlapca Leonarda Marquesa Tomea, ktorý potom dojal k slzám Neymara. Viac TU. No a práve Neymar, ktorý prispel v prvom kole k víťazstvu Brazílčanov nad Chorvátskom (3:1) dvoma gólmi, neskutočne potešil žiačika, ktorý vtrhol na trávnik počas tréningu  Brazílie a ktorého už-už odvádzala bezpečnostná služba. Viac TU.

Dostal dres a venovanie s podpisom

Teraz od neho opäť prebral štafetu David Luiz, za ktorým šprintoval jeho obdivovateľ v drese s nápisom Daniel Jr. Chlapec bol už zúfalý, myslel si, že svoju hviezdu nedostihne, no obranca Brazílie ho zbadal a šiel mu v ústrety. Objal ho, daroval mu svoj tréningový dres, podpísal mu ho a autogram pridal aj na ten, ktorý mal chalanisko na sebe. Z chlapcovej strany nechýbalo absolútne dojatie, po tvári sa mu kotúľali slzy ako hrachy... Keď sa upokojil, urobili si s futbalistom bláznivú selfie foto...

David Luiz a fanúšik_chlapec_koláž

twitter.com/football.sportrightnow.com

Súvisiace články