Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tento gól mohol Barcelone vyhrať titul. Messimu ho neuznali chybne!
Zdielať na

Tento gól mohol Barcelone vyhrať titul. Messimu ho neuznali chybne!

BARCELONA / Futbalisti Atlética Madrid oslavujú po 18 rokoch zisk majstrovského titulu, ktorý im v rozhodujúcom sobotňajšom zápase zabezpečila remíza 1:1 s FC Barcelonou.

Katalánsky klub pritom v druhej polovici oslavoval gól na 2:1, ktorý by titul strhol na stranu Messiho a spol. Lenže arbiter ho práve argentínskemu útočníkovi neuznal pre ofsajd - až z televíznych záberov vyplýva, že chybne.
Messi dostal od Barcelony len deň pred duelom o titul prisľúbenú novú zmluvu. Lenže obria suma mu v sobotu pekne zhorkla. Barca síce od 33. minúty viedla, ale na začiatku druhého polčasu vyrovnal Godina.

V 64. minúte Alves poslal loptu do šestnástky, kde o ňu bojoval Fábregas. Lopta nakoniec doputovala k Messimu, ktorý ju nekompromisne napálil do bránky. Zdvihnutá zástavka asistenta rozhodcu ale radosť rýchlo stopla. Neoprávnene!

Argentínčan bol síce za ofsajdovou hranicou, podľa spomalených záberov sa k nemu ale lopta dostala od obrancu Atlética Juanfrana! Rozhodcovia v tej chvíli boli v ťažkej pozícii, kto presne Messimu "nahrával ", sa podarilo rozlúštiť až televíznej technike.

Súvisiace články