Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
To je mančaftík! Fanúšikovia sa dočkali - vyhral po 6 aj pol roku!!!
Zdielať na

To je mančaftík! Fanúšikovia sa dočkali - vyhral po 6 aj pol roku!!!

TUNSTALL / Najhoršie futbalové mužstvo na svete? S najväčšou pravdepodobnosťou áno! Anglický tím Tunstall Town FC hrajúci jednu z nižších okresných súťaží totiž nevyhral 171 zápasov v rade!!! Presnejšie, od septembra roku 2007... Bilancia? 169 prehier a 2 remízy! Byť ich fanúšikom, trafí človeka asi šľak...

No aj títo skalní milovníci "drevákov" sa konečne dočkali. Uplynulá nedeľa totiž konečne uťala neskutočnú sériu neúspechov. Aj keď, najprv tomu vôbec nič nenasvedčovalo!

Legionára ale majú...

Stafforfshirské derby medzi Tunstallom a súperom z Beatley Reserves totiž najprv odložili pre nepriazeň počasia. No a keď sa už dalo hrať, ešte hodinu aj pol pred zápasom chýbali Tunstallu až štyria hráči, ktorí sa zdržali v dopravnej zápche. Napokon však všetko stihli a na napokon historický zápas vybehla kompletná jedenástka. Prvý gól dal ghanský útočník Daniel Dwaise, druhý pridal 17-ročný študent Adam Rose. Hostia už iba stihli skorigovať na konečných 2:1!

Fotka na pamiatku pre rozhodcu

Po poslednom hvizde rozhodcu vybuchli domáci futbalisti nadšením. "Bolo to neuveriteľné, všetci sme boli v extáze, skákali sme ako diví a objímali sme sa navzájom," popisoval slastné momenty, na ktoré čakal jeho tím tak prekliato dlho, jeho hrajúci manažér George Day a dodal: "Stále tomu nemôžem uveriť, bál som sa, že pocit z víťazstva už nezažijem." Vzápätí sa musel smiať: "Rozhodca duelu sa po ňom s nami fotil. Vedel, akú dlhú sériu sme prelomili a chcel mať pamiatku na to, že bol pri tom!"

Futbal_Tunstall Town FC

www.whoateallthepies.tv

Súvisiace články