Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
ROZHOVOR. Sám neviem, čo budem robiť, odkazuje Hodúr
Zdielať na

ROZHOVOR. Sám neviem, čo budem robiť, odkazuje Hodúr

BRATISLAVA / Futbalistom zapleteným do korupčnej kauzy udelila Disciplinárna komisia SFZ exemplárne tresty od 14 do 25 rokov. Najnižší trest dostal Ivan Hodúr, ktorý sa ako prvý k prijímaniu úplatkov priznal.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Hodúr: neviem , čo budem robiť

Ivan Hodúr (34) vie, že si si minimálne do 48-ich rokov v slovenskom futbale do lopty nekopne. Nielen ako hráč, ale ani ako tréner. "Od januára začnem rozmýšľať, že čo budem robiť. Zatiaľ sám neviem," priznáva hodúr.

Ivan Hodúr, ktorý si dokonca obliekol aj reprezentačný dres Slovenska bol kreatívny futbalista. Mimo ihriska mal však aj slabiny – vášeň k hazardným hrám. "Tie peniaze sa dosť rozutekali, ktoré som zarobil. jasné, že mojou vinou," tvrdí bývalý slovenský reprezentant.

V klube neplatili...

Aj preto sa stal terčom terčom záujmu tipovacej mafie. "Bohužiaľ, pôsobil som v takom klube, kde neplatili. Myslím si, že viac ľudí by tomu podľahlo," domnieva sa Hodúr.

Vo futbale dostal Hodúr stopku na 14 rokov. Na civilnom súde mu za prijímanie úplatku hrozí trest pobytu za mrežami od 6 mesiacov do troch rokov. "Musím myslieť teraz pozitívne, pretože keby som na to myslel každý deň, asi by to nedopadlo dobre," dodáva Ivan Hodúr.

Disciplinárna komisia SFZ potrestala všetkých účastníkov korupčnej aféry, ktorá sa prevalila pred niekoľkými mesiacmi. Prehľad výšky trestov nájdete TU. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články