Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Guardiola zúri! Z kabíny Bayernu niekto vynáša informácie
Zdielať na

Guardiola zúri! Z kabíny Bayernu niekto vynáša informácie

MNÍCHOV / Tréner futbalistov Bayernu Mníchov Pep Guardiola je poriadne nahnevaný, jeho tím má pritom skvelý vstup do novej sezóny.

V Lige majstrov postúpili "Bavori" už do vyraďovacej fázy, v bundeslige vyhrali v sobotu v Dortmunde 3:0 a v tabuľke majú štvorbodový náskok pred druhým Levrekusenom. Z kabíny úradujúceho nemeckého majstra však niekto vynáša informácie, čo sa nepáči Guardiolovi.

Nemecký denník Bild priniesol pred sobotňajším duelom s Dortmundom taktické pokyny, ktoré dostali deň vopred hráči Bayernu od svojho španielskeho kouča. Taktika bola postavená na dlhých pasoch a rýchlych výmenách lopty. Guardiola si pozval na pohovor celý tím. "Je mi jedno, kto je špión, pod mojim vedením nebude hrať. Budú padať hlavy, podo mnou si tento človek nikdy nezahrá," hneval sa Guardiola a novinárom odkázal: "Ak chcete, pozvem vás na tímové rozhovory a nebudete musieť kontaktovať hráčov."

Prípadom sa už zaoberá aj vedenie Bayernu. "Nemáme odpočúvacie techniky amerického bezpečnostného úradu NSA, aby sme odhalili špióna. Dotyčnému však radím, aby s tým okamžite skončil, lebo bude mať problémy," vyhlásil predseda predstavenstva Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články