Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nedáš - dostaneš... Nedal jedenástku - dostal brutálnu nakladačku!
Zdielať na

Nedáš - dostaneš... Nedal jedenástku - dostal brutálnu nakladačku!

PERU / Škandál obrovských rozmerov rieši futbal v Peru. Fanúšikovia tam totiž po pohárovom zápase do krvi zbili hráča, ktorý neuspel v jedenástkovom rozstrele!

V osemfinále Peruánskeho pohára sa proti sebe postavili kluby Fuerza Minera a hosťujúci Saetas de Oro. Po remíze 1:1 prišla na rad streľba zo značky pokutových kopov. Deväť exekútorov svoje pokusy premenilo, ostával jeden jediný. Loptu si na biely bod postavil domáci Martin Dall´Orso, ale poslal ju len do žrde po pravej ruke brankára.

Pažbou pištole mu rozbili hlavu!

No a krátko po zápase pocítil neúspešný strelec na vlastnej koži zlosť fanúšikov. Tí ho brutálne dobili, incident popísal médiám jeho otec, ktorý je zároveň aj trénerom mužstva Fuerza Minera: "Niekoľko chuligánov sa dostalo do klubového autobusu, vyhodili z neho von všetkých hráčov a potom sa pustili do môjho syna. Pažbou pištole mu rozbili hlavu. Napriek tomu, že ju mal celú krvavú, statočne sa bránil. Napadli dokonca aj mňa a moju ženu, tá má po celom tele modriny a podliatiny."

Rodine sa anonym vyhráža smrťou

Šokujúce je, že strojcom celého útoku má byť prezident klubu. Jeho tréner totiž dodáva: "Bol to práve prezident Serapio Sucasaire, ktorý atak zosnoval. Vyprovokoval fanúšikov a poslal ich na nás a na nášho syna." Prípad už rieši polícia, rany spôsobené agresormi videla v televízii celá krajina. Všetko to ale má nepekné pokračovanie. Rodine sa anonym vyhráža smrťou! "Nahrávame všetky telefonáty, na ďalší zápas nepôjdeme, hrozia nám smrťou. Chceme záruky, že tu môžeme žiť bezpečne," dodal tréner Dall´Orso.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Peru_Martin_Dall´Orso

www.libero.pe

Súvisiace články