Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Megasimulant a hlupák! Naletel mu aj tréner, po vystriedaní zúril...
Zdielať na

Megasimulant a hlupák! Naletel mu aj tréner, po vystriedaní zúril...

GUINGAMP / Hovorí sa, že Božie mlyny melú pomaly, ale isto... V tomto prípade však zapracovali priam expresne rýchlo. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil útočník francúzskeho prvoligistu z Ajaccia Gadji Tallo. Nekorunovaný kráľ simulantov a hneď vzápätí aj poriadny hlupák...

Zachraňujúce sa Ajaccio hralo v minulom kole na pôde Guingampu a po hodine hry ešte vyhrávalo 1:0. Tri minúty na to usúdil 20-ročný útočník hostí Gadji Tallo, že by bolo dobré trošku ponaťahovať čas... Po zákroku súpera sa futbalista z Pobrežia Slonoviny zvíjal na trávniku tak vierohodne, že mu naletel aj vlastný tréner.

Prekabátil aj "Sivú líšku"...

A to veru nie je len tak hocikto, ale samotný Fabrizio Ravanelli, bývalý top kanonier Perugie, Juventusu, Middlesbroughu, Marseille, či Lazia Rím. Muž, ktorý bol pre svoje šediny už počas kariéry prezývaný "Sivá líška". V tomto prípade sa ale nechala nachytať aj prefíkaná líška... Ravanelli si myslel, že Tallo je vážnejšie zranený, a tak okamžite siahol po striedaní. Akonáhle to mladík Gadji zistil, vyskočil z nosidiel ako srna a smerom k Ravanellimu zúrivo gestikuloval. No už bolo neskoro! Na trávnik putoval v 63. minúte Popescu a Ajaccio gólmi domácich zo záveru napokon prehralo 1:2.

V ďalšom kole ho opäť postavil

Tallo si urobil vďaka televíznym záberom poriadnu hanbu, no slávny tréner sa naňho očividne až tak veľmi nehneval. Už tento víkend mu dal totiž šancu v základnej zostave opäť, no mladý útočník si reputáciu žiadnym gólom nenapravil. V domácom stretnutí s Valenciennes odohral 78. minút, jeho tím prehral 1:3 a v tabuľke je predposledný.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Gadji_Tallo_simulant_Ajaccio

youtube.com

Súvisiace články