Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Takto pália blondínky. Gól snov má na rováši futbalistka
Zdielať na

Takto pália blondínky. Gól snov má na rováši futbalistka

DUBLIN / Ak spomeniete chlapom, ktorí milujú futbal, ten ženský, väčšina z nich bude ohŕňať nosom. Ale aj tí určite uznajú, že istá Stephanie Rocheová teraz strelila gól, aký nedá veľa jej mužských kolegov za celú kariéru...

Sympatická blondínka sa postarala o krásny moment v zápase írskej ligy, v ktorom vyhral jej Pearmount United nad súperkami z Wrexfordu vysoko 6-1.

Ťuk, ťuk a prásk!

Za jej gólový kúsok by sa určite nehanbilo ani najlepšie zakončovateľské trio na svete Messi - Ibrahimovič - Ronaldo! Po centri od autovej čiary Rocheovej ani raz nespadla lopta na trávnik. Pravou nohou si ju najprv spracovala, druhým dotykom sa parádne uvoľnila cez protihráčku, no a tretím - tentoraz ľavačkou - ešte krajšie trafila presne k ľavej žrdi.

Vedela, že je to vydarená strela...

Na 27-ročnú, očividne veľmi šikovnú futbalistku, sa po jej góle snov zosypali spoluhráčky. "Úprimne povedané, ani som si sama príliš neuvedomovala, aký pekný gól to bol," vravela pre Extratime.ie a dodala: "Vedela som, že je to vydarená strela, ale že upúta až takú pozornosť, to som naozaj nečakala."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Stephanie_Roche_futbalistka

www.thescore.ie

Súvisiace články