Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
VIDEO. Silná káva! Ultras vyhodili trénera v priamom prenose
Zdielať na

VIDEO. Silná káva! Ultras vyhodili trénera v priamom prenose

SOFIA / Tak to je naozaj silná káva! Rozzúrení fanúšikovia bulharského futbalového Levski Sofia v utorok vtrhli na tlačovú konferenciu počas predstavovania svojho nového trénera Ivajla Peteva. Priaznivci donútili kouča vyzliecť si klubové oblečenie Levski a vzápätí ho vyprevadili z miestnosti.

Nie si tu vítaný, vyzleč sa!

"Nie si tu vítaný. Vstaň, vyzleč si tričko a odíď. Levski nebude viesť tréner ako ty," kričalo niekoľko tuctov fanúšikov. Keďže na stretnutí s novinármi nebola prítomná ochranka, konfrontácie sa dočkal aj šéf klubu Nasko Sirakov. "Som zvedavý, či je na svete miesto, kde si trénera vyberajú fanúšikovia," povedal šokovaný Sirakov, ktorý je zároveň aj legendou 26-násobného bulharského ligového šampióna.

Klub svoje rozhodnutie neodvolá

Vedenie klubu sa napriek zásahu fanúšikov nechystá nového trénera prepustiť. "Stojíme si za svojim rozhodnutím," povedal majiteľ Levski Todor Batkov. Petev na trénerskej pozícii nahradil Srba Slavišu Jokanoviča, ktorého vedenie klubu prepustilo pre neuspokojivé výsledky. Bývalý tréner konkurenčného Ludogorcu Razgrad je už štvrtým šéfom lavičky Levski Sofia v tomto kalendárnom roku.

Vraj fandí najväčšiemu rivalovi!

Fanúšikom sa nepozdáva to, že Petev vraj drukuje najväčšiemu rivalovi - CSKA Sofia. Levski je po dvanástich kolách najvyššej bulharskej súťaže na 6. priečke tabuľky so ziskom 19 bodov, na prvý Razgrad má deväťbodové manko.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články