Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hamšík a spol. pozor! Kováčik sa už dohodol s Kozákom!
Zdielať na

Hamšík a spol. pozor! Kováčik sa už dohodol s Kozákom!

Zdroj: TASR

BRATISLAVA / Podľa informácií denníka Pravda sa prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik už stretol s kandidátom na post trénera reprezentácie SR Jánom Kozákom a dohodli sa na spolupráci.

"Tento fakt však nik z kompetentných nepotvrdil a do štvrtka akiste ani nepotvrdí. Výkonný výbor musí najprv formálne uzavrieť doterajšiu etapu. Obaja súčasní tréneri Stanislav Griga a Michal Hipp by mali mať v zmluvách aj klauzulu o mesačnej výpovedi, takže s predčasným rozchodom by nemali nastať nijaké finančno-právne komplikácie," referuje web denníka Pravda.

Ako je známe, po remíze slovenskej futbalovej reprezentácie na pôde Lichtenštajnska (1:1) v piatkovom zápase kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie je poriadne nahnutá stolička koučov mužstva Grigu a Hippa. O ich osude by sa malo rozhodnúť na štvrtkovom zasadnutí výkonného výboru SFZ. Tréneri sa ujali reprezentácie v pozícii rovnocenných partnerov vlani v máji. Zo Švédska prevzatý model však stroskotal a vyvrcholil blamážou v Lichtenštajnsku.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články