Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Corgoň liga podľa plánu, sneh nie je pre našich futbalistov prekážkou
Zdielať na

Corgoň liga podľa plánu, sneh nie je pre našich futbalistov prekážkou

BRATISLAVA / Stretnutia futbalovej Corgoň ligy a II. ligy naplánované na predĺžený víkend 29. - 31. marca 2013 neplánuje riadiaci orgán týchto súťaží Únia ligových klubov (ÚLK) odložiť.

Vysvetľuje prezident ÚLK Dušan Tittel. "Situácia zatiaľ vyzerá dosť nepriaznivo, ale uvidíme, ako sa to vyvinie. Na piatkové popoludnie totiž hlásia oteplenie. Komunikujeme s klubmi a snažíme sa, aby sa toto kolo odohralo normálne. O tom, či sa budú konať jednotlivé zápasy, rozhodnú podľa pravidiel hodinu pred výkopom ich hlavní arbitri," povedal Dušan Tittel a doplnil: "Na Pasienkoch, kde sa má v piatok popoludní uskutočniť corgoňligový duel Slovan Bratislava - 1. FC Tatran Prešov, odhadzujú z hracej plochy sneh a robia všetko pre to, aby sa hralo podľa plánu."

Duel Slovana s Prešovom sleduj LIVE od 17:30h na HUSTE.tv!

Hrať sa nebudú všetky zápas v pôsobnosti športovo-technickej komisia Slovenského futbalového zväzu (ŠTK SFZ). Tá odložila všetky stretnutia z dní 29. - 31. marca 2013 na iný termín. V najbližších troch dňoch sa tak neuskutočnia súboje seniorskej III. ligy, ženské, dorastenecké a žiacke súťaže.

 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

fk senica