Jasno
12°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Beckham (37) prvýkrát trénoval s PSG
Zdielať na

Beckham (37) prvýkrát trénoval s PSG

Zdroj: sita, Beckham PSG

PARÍŽ / David Beckham v stredu prvýkrát trénoval s novými spoluhráčmi z francúzskeho futbalového klubu Paríž Saint-Germain.

Bývalý anglický reprezentant sa pred dvoma týždňami dohodol na angažmáne do konca tejto sezóny s PSG. Na západnom predmestí Paríža sledovalo stredajšiu tréningovú jednotku Saint-Germain vyše sto novinárov z celého sveta. Francúzske televízne stanice dokonca vysielali z tréningu priamy prenos, stredobodom záujmu bol, samozrejme, 37-ročný stredopoliar Beckham.

Angličan bol na tréningu v skupine hráčov, ktorá v utorok neabsolvovala prvý duel osemfinále Ligy majstrov na pôde španielskej Valencie (2:1). Beckham sledoval stretnutie na štadióne Mestalla len z tribúny v spoločnosti športového riaditeľa Parížanov Leonarda. Tréner klubu patriaceho katarským miliardárom Carlo Ancelotti nevylúčil, že David Beckham zasiahne prvýkrát do súťažného stretnutia v drese PSG už v nedeľu na ihrisku Sochaux. Reálnejšie však vyzerá jeho zápasový debut až v ligovom meraní síl s Olympique Marseille 24. februára.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články