Zatiahnuté
23°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Ďurica (30) sa vrátil do reprezentácie. S Mášou však už nie je
Zdielať na

Ďurica (30) sa vrátil do reprezentácie. S Mášou však už nie je

Jazva na tele aj na duši. Vie o tom niečo futbalista Ján Ďurica. Jedno zranenie mu spôsobila žena, druhé muž. Napriek tomu sa po ročnej prestávke cíti dobre. A dobrou správou pre dámy je, že je tento tridsiatnik stále slobodný.

Presne po roku sa do slovenského futbalového A-tímu  vracia stopér Ján Ďurica a pred kvalifikačnými súbojmi s Lotyšskom a Gréckom bol v úplnej pohode. A to aj napriek tomu, že v osobnom živote prekonal futbalový legionár v Moskve, veľmi ťažké obdobie. 

Ranila ho Máša

Za ranu na duši je zodpovedná ruská herečka Máša Gorbaňová, ktorá predčasne skončila ich spoločný sen o veľkej a nekonečnej láske. Napriek tomu, že Ján podľahol čaru tetovacej ihly, jej meno jeho telo zdobiť nebude – a tak má futbalista o starosť menej.

Ktorá bolesť sa vylieči skôr, je otázne. Možno bude doba liečby zlomeného srdca a roztrhnutého obočia totožná. Po zrážke s protihráčom obočie Jána Ďuricu totiž najnovšie „zdobí“ 5 štichov.

Napriek tomu, že Ján zatiaľ nenasledoval so založením rodiny Martina Škrtela či Mareka Hamšíka, všetko sa môže zmeniť. Na jeho prstoch sa totiž stále neleskne obrúčka a srdce má otvorené pre novú lásku..

 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články