Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Real Madrid ponúkol Manchestru United Kaká na hosťovanie
Zdielať na

Real Madrid ponúkol Manchestru United Kaká na hosťovanie

Španielsky futbalový klub Real Madrid ponúkol Brazílčana Kaká na hosťovanie anglickému klubu Manchester United. Informoval o tom britský denník Daily Mail.

V hre o 30-ročného najlepšieho futbalistu planéty spred piatich rokov sú aj Galatasaray Istanbul a bývalý zamestnávateľ Brazílčana AC Miláno. Tréner Manchestru United Alex Ferguson podľa Daily Mail stredopoliara Realu pozorne sleduje, no obáva sa o jeho kondíciu, pretože rodák z brazílskeho hlavného mesta Brasília laboroval s viacerými zraneniami.

United získali "posilu leta" v Anglicku

Robina van Persieho z Arsenalu a 23-ročného ľavého obrancu Alexandra Büttnera z holandského Vitesse Arnhem. Do liverpoolskeho Goodison Parku, kde sídli FC Everton, necestoval na zápas úvodného kola so zranenými slabinami laborujúci obranca United Rio Ferdinand. Očakáva sa, že Ferguson predá útočníka Dimitara Berbatova do Sunderlandu, Bulhar však má byť posledným hráčom, ktorý "červených diablov" počas tohto prestupového obdobia opustí.

Kaká v Reale na lavičke náhradníkov

Kaká počas stretnutia úvodného kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže Primera División s Valenciou (1:1) sedel na lavičke náhradníkov, no do hry nezasiahol. Medzičasom prišiel aj o miesto v základnej zostave brazílskej reprezentácie. Do Realu by mal prísť chorvátsky stredopoliar Luka Modrič z Tottenhamu a jeho príchod by pozíciu Kaká v kádri Josého Mourinha ešte viac skomplikoval.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TASR

Súvisiace články