Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Iniesta pred svadbou na zámku nervóznejší ako na ihrisku
Zdielať na

Iniesta pred svadbou na zámku nervóznejší ako na ihrisku

Zdroj: web, Iniestu čaká svadba

Len pred pár dňami obhájil španielsky futbalista Andres Iniesta európsky titul a súčasne sa stal najlepším hráčom EURO 2012 a už ho čaká ďalšia výzva.

Kreatívny stredopoliar sa však tentoraz musí obracať v súkromnom živote, pretože počas víkendu ho čaká vlastná svadba.

Hviezdny futbalista FC Barcelona, ktorý je aj úradujúcim majstrom sveta, si berie za manželku Annu Ortizovú. Slávnostný ceremoniál sa uskutoční v nedeľu v katalánskom prímorskom mestečku Altafulla v provincii Tarragona na zámku Tamarit. Pozvaných je okolo 800 hostí.

"Bude to výnimočný a absolútne odlišný deň. Som si celkom, že budem podstatne nervóznejší ako na hracej ploche," povedal na stredajšej tlačovej konferencii 28-ročný Iniesta, ktorý sa po európskom šampionáte v Poľsku a na Ukrajine ocitol na vrchole športovej slávy. "Som nadšený z individuálnych ocenení a z toho, že UEFA ma vyhlásila za najlepšieho hráča EURO 2012. Ale jeden hráč ešte nič neznamená a sám vyhrať šampionát nemôže. Takže moji spoluhráči si zaslúžia toto ocenenie rovnako ako ja."

Podľa španielskych médií majú blízko do manželského chomúta aj ďalšie dve hviezdy Primera division a účastníci EURO 2012. Španielsky gólman z Realu Madrid je už zasnúbený so Sarou Carbonerovou a portugalský kanonier "bieleho baletu" Cristiano Ronaldo plánuje posunúť toto leto do zväzku manželského svoj vzťah s ruskou modelkou Irinou Shayk (pozn. Irina Šajchlislamovová).