Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Šokujúca informácia z EURA! Tréning Angličanov prerušil krtko
Zdielať na

Šokujúca informácia z EURA! Tréning Angličanov prerušil krtko

Angličania sa v Krakove pripravujú na sobotňajší štvrťfinálový duel šampionátu s Talianskom.

Piatkový tréning anglickej futbalovej reprezentácie na EURO 2012 prerušil v piatok krtko. Zviera sa znenazdajky objavilo na trávniku štadióna v krakovskej štvrti Nowa Huta. Wayne Rooney a spol. prerušili tréning, kým zamestnanci nedostali malého "záškodníka" mimo ihrisko.

Angličania sa v Krakove pripravujú na sobotňajší štvrťfinálový duel šampionátu s Talianskom.

Brankár Talianska Buffon odhaduje šance proti Anglicku na 50:50

Kapitán talianskej futbalovej reprezentácie Gianluigi Buffon tvrdí, že nedeľný štvrťfinálový zápas proti Anglicku na EURO 2012 bude vyrovnaný.

"Naše šance sú 50:50. Zápas rozhodnú jednotlivé situácie," povedal gólman Juventusu Turín.

Anglického útočníka Waynea Rooneyho považuje Buffon za hráča, ktorý by dokázal rozhodnúť zápas: "Svojou charizmou dokáže strhnúť mužstvo. Vie, ako sa vyhráva."

Pokiaľ by Taliani postúpili do semifinále, museli by ešte zlepšiť svoj výkon. "Kým sú na šampionáte Španielsko a Nemecko, je predčasné hovoriť o titule. Tieto dve krajiny sú nad všetkými," tvrdí brankár.

Štart Mottu proti Angličanom otázny

Taliansky futbalový stredopoliar Thiago Motta má problémy s podkolennou šľachou a jeho štart vo štvrťfinále EURO 2012 proti Anglicku je ohrozený. Podľa slov tímového lekára Enrica Castellacciho síce hráč môže trénovať, ale jeho stav bude lekársky tím podrobne monitorovať.

Práve Motta mal byť jedným z hlavných pilierov hry Talianska v nedeľňajšom dueli v Kyjeve. "Budeme pozorne sledovať jeho stav a až potom sa rozhodne, či budeme riskovať jeho štart," povedal Castellacci.

Motta nastúpil v základnej jedenástke vo všetkých troch zápasoch základnej C-skupiny. Nahradiť ho teoreticky môžu Riccardo Montolivo, Antonio Nocerino, či Alessandro Diamanti. "Squadra" už v rámci štvrťfinálovej konfrontácie nemôže počítať s obrancom Giorgiom Chiellinim, ktorý má zranené stehno.