Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Čiernu sériu chce Cibulková prelomiť v Toronte
Zdielať na

Čiernu sériu chce Cibulková prelomiť v Toronte

Zdroj: TASR

V zámorí tri prehry v rade

Cibulková priznala, že jej výkon mal ďaleko od optima. "Bol to z mojej strany veľmi zlý zápas a zlý výkon. Súperka hrala dobre, no ja som jej výrazne uľahčila cestu za víťazstvom, pretože som robila veľmi veľa nevynútených chýb. Zdolala som sa prakticky sama, pri druhej či tretej loptičke som vždy zahrala do autu alebo do siete povedala Cibulková .

V Cincinnati vládlo v utorok dusné počasie, podľa Cibulkovej však podmienky boli pre obe hráčky rovnaké. "S trénerom Vladom Pláteníkom sme boli v Cincinnati tri dni a to bol dosť dlhý čas na to, aby som sa dostatočne aklimatizovala na tunajšie podmienky. Na nič sa nevyhováram. Po takom výkone, aký som podala, som nemohla čakať žiadny dobrý výsledok," dodala slovenská reprezentantka.

Cibulková verí, že čiernu sériu prelomí už na najbližšom turnaji Rogers Cup v kanadskom Toronte, kde ju čaká obhajoba finále z vlaňajška, keď sa podujatie uskutočnilo v Montreale. "Do Kanady odlietame vo štvrtok. Pevne dúfam, že v Toronte to bude herne i výsledkovo lepšie," zakončila Cibulková, ktorá sa pred záverečným grandslamovým podujatím sezóny US Open ešte predstaví v New Havene.