Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šialené ráno známej tenistky! Prepad a porezané šľachy na ruke
Zdielať na

Šialené ráno známej tenistky! Prepad a porezané šľachy na ruke

PROSTĚJOV / Dvadsaťšesťročnú tenistku Petru Kvitovú prepadli! Neznámi páchatelia vnikli do jej domu, kde na ňu zaútočili.

Tenistka má podľa informácií Blesk.cz porezané šľachy na ľavej ruke, ktorou hrá a je pre ňu najdôležitejšia. Aktuálne je v starostlivosti lekárov. Šialené ráno prežila jedna z najlepších svetových tenistiek, keď raňajkovala vo svojom byte. Pred deviatou hodinou niekto zazvonil na zvonček jej domu, tak šla otvoriť. Údajne pod zámienkou odpočtu elektrickej energie vnikli páchatelia do bytu, čo sa ale odohralo ďalej, nie je známe. Zlodej mal Kvitovú, ktorá sa snažila brániť, porezať na ľavej ruke, zasiahnuté boli tiež šľachy. Následne bola prevezená do brnenskej nemocnice. Tenistke malo z bytu údajne zmiznúť iba "smiešnych" päť tisíc korún.

"Dnes pred pol deviatou ráno došlo k prepadnutiu 26-ročnej ženy neďaleko centra Prostějova. Nezistený páchateľ prenikol do bytu k žene pomocou ľsti, prípad vyšetrujeme, " povedal hovorca prostějovskej polície František Kořínek.

Česká tenistka Petra Kvitová sa tak určite nepredstaví na Hopmanovom pohári miešaných reprezentačných tímov v austrálskom Perthe (1.- 7. januára 2017). Wimbledonská šampiónka z rokov 2011 a 2014 sa rovnako nestihne zotaviť z únavovej zlomeniny kostičiek priehlavku pravej nohy. 

Súvisiace články