Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Modelka Hantuchová predčasne skončila v Carlsbade
Zdielať na

Modelka Hantuchová predčasne skončila v Carlsbade

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová nezačala šťastne letnú sériu amerických "hardových" vystúpení. Na turnaji WTA Mercury Insurance Open v kalifornskom Carlsbade (Premier, dotácia 470 000 USD, tvrdý povrch vonku) prehrala hneď v prvom kole dvojhry s nenasadenou Poľkou Urszulou Radwanskou za 103 minút 4:6, 5:7.

Štvorhra s Cibulkovou

Hantuchová štartovala na podujatí s voľnou kartou ako šiesta nasadená. Dvojkou pavúka je ďalšia Slovenka pripravujúca sa na olympijské hry v Londýne Dominika Cibulková. Tá má v prvom kole voľný žreb a najskôr sa predstaví až v stredu.

Obe si v Carlsbade vyskúšajú aj spoločnú štvorhru, v prvom kole v utorok narazia na lotyšsko-americkú dvojicu Liga Dekmeijerová, Varvara Lepčenková.

Zaujala fotením

Tenistka Daniela Hantuchová je medzi 27 svetovými športovcami, ktorí sa vyzliekli pre magazín the Body Issue. Ide o štvrté pokračovanie projektu Bodies We Want (Telá, ktoré chceme). 29-ročná slovenská tenisová hviezda sa tu predviedla v celej svojej sláve, avšak na fotkách strategicky priložila ruky k hrudníku.

"V mojom športe nie som tá najcharakterstickejšia. Môžem posilňovať zdvíhaním ťažkých váh, aj to robím, ale veľmi sa to neukazuje," povedala popradská rodáčka. VIAC TU.

Dvojhra - 1. kolo:
Urszula Radwanská (Poľ.) - Daniela Hantuchová (SR-6) 6:4, 7:5 za 103 minút.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita - Hantuchová

Súvisiace články