Zatiahnuté
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Tréning pred Švédskom: Zmeny v presilovkových formáciách, o Hrivíkovi sa rozhodne počas dňa
Zdielať na

Tréning pred Švédskom: Zmeny v presilovkových formáciách, o Hrivíkovi sa rozhodne počas dňa

OSTRAVA / Slovenská reprezentácia sa v utorok 21. mája pred kľúčovým zápasom tradične fotila. Po zábave však prišla vážna príprava na zápas so Švédmi. Po prehre s Lotyšskom stále nemáme istý postup do štvrťfinále. Viac informácií zisťovala reportérka TV JOJ Martina Karasová.

Hráči sa na iné zápasy nesústredia

​Hráči si fotenie veľmi užívali, z hráčov bol prvý posadený útočník Pavol Regenda. Samozrejme, mali pre nich pripravený aj zasadací poriadok. V prvom rade sedeli tradične tréneri v oblekoch. "Je to tradícia každé majstrovstvá sveta, je to vec, ktorú absolvuje každý tím. Je to aj na pamiatku hráčom, ale hlavne je to nariadenie IIHF, aby to mali oni do archívu," uviedol hovorca SZĽH Peter Jánošík.

Tréning trval naozaj krátko, hneď sa pustili do práce. Švédi sa síce v posledných šampionátoch neprebojovali ani do semifinále, ale na aktuálnych majstrovstvách doteraz zvíťazili vo všetkých zápasoch a udržujú sa na prvej priečke v skupine B. V zápase proti Švédsku musíme uhrať aspoň jeden bod, ale o našom postupe môže rozhodnúť aj zápas Lotyšska proti USA, ktorý môžete sledovať už dnes na JOJŠPORT alebo online tu o 16.20 hod. Ak Lotyši nezískajú tri body, tak sme automaticky postúpili do štvrťfinále. ​Hráči sa však nespoliehajú na iné zápasy a tvrdia, že sú na Švédov pripravení.

Všetky rozhovory s hráčmi aj s členmi realizačného tímu si môžete pozrieť tu:

​Dnešný zápas so Švédskom môžete sledovať na TV JOJ alebo online tu o 20.20 hod

Aktuálne tabuľky nájdete TU.

Štatistiky hráčov si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články